Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Atlas 150W - de Keijzer

Atlas 150W blue voor Grondverzetbedrijf J. de Keijzer

Grondverzetbedrijf J. de Keijzer uit Lienden heeft uit handen van Frans Verbunt, vertegenwoordiger bij Hans van Driel B.V., de sleutels van een nieuwe Atlas 150W Tier 4 Final mobiele graafmachine in ontvangst genomen. De Atlas 150W blue voldoet aan de strengste milieueisen.

Naast de nieuwe schone en zuinige Deutz motor (AdBlue) is de Atlas 150W uitgevoerd met een hogere draaikrans toren. De Keijzer heeft voor deze optie gekozen om de originele aspendeling te behouden i.c.m. spatborden en om meer zichthoogte vanuit de cabine te verkrijgen. De Atlas 150W is door Hans van Driel in Tiel verder compleet opgebouwd naar de eisen en wensen van de J. de Keizer, met o.a. een draaikantelstuk, centrale smering en verzwaard contragewicht.

De 150W kenmerkt zich verder door het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De verhoogde ombouw biedt de benodigde ruimte voor de nieuwe motor en het vernieuwde uitlaatsysteem. Daarnaast is door de vernieuwde indeling de toegankelijkheid voor onderhoud nog verder verbeterd. 

Over Grondverzetbedrijf J. de Keijzer

In 1933 startte Jan Marius De Keijzer een loonwerkers bedrijf, wat inmiddels is uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. In het begin bestonden de werkzaamheden vooral uit rooien van boomgaarden en het dorsen van granen. Dit is uitgebreid met het verhuren van hydraulische graafmachines waarna de overstap werd gemaakt van loonbedrijf naar grondverzetbedrijf. Niet alleen bedrijven en gemeenten kloppen bij Grondverzetbedrijf J. de Keijzer aan. Ook particulieren weten hem aan de Brinkstraat 23 in Lienden te vinden. De aanvragen kunnen variëren van het bouwrijp maken van terreinen, het uitgraven van bouwputten, vervangen van oude rioleringen, het leveren en aanbrengen van rioleringen en alle soorten bestratingen. 

Gepubliceerd op 29-09-2017 om 10:12

Share |

Meer informatie over de Atlas 150W?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep