Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Schaeff TW110 - Kempeneer

Schaeff TW110 voor De Kempeneer

Groep Dekempeneer N.V. uit Diegem (B) heeft onlangs een nieuwe Schaeff TW110 in ontvangst genomen. Deze compacte mobiele graafmachine is door Kemp | Hamme zeer compleet uitgerust. Denk hierbij aan een sloop- en sorteerfunctie, een hydraulische wissel CW10 met lasthaak en extra werkverlichting.

De compacte en stabiele Schaeff TW110, uitgerust met een 3-delige hydraulische verstelbare giek, weegt circa 11.000 kg en heeft een vermogen van ca. 116 pk. De TW110 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW110 mobiele graafmachine heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist. De machine is door de professionals van Kemp| Hamme aangepast naar de specifieke wensen van de klant.

Over Groep Dekempeneer
Groep Dekempeneer N.V. uit Diegem (B) is al sinds 1975 als specialist in wegenwerken en rioleringswerken actief in de regio Brussel, Vlaams- en Waals-Brabant. Dankzij voortdurende investeringen in competent personeel, de modernste machines en een verregaande automatisering staat Groep Dekempeneer garant voor een feilloze uitvoering van alle opdrachten in de openbare en in de privésector: wegenwerken en rioleringswerken; betoncentrale en zeefcentrale; recyclage van beton, asfalt en mengpuin (BRC-Brussels Recycling Center); veegwerken met borstelwagen- en zoutstrooiwerken met strooiwagens; plaatsen van containers en transport in bulk (DKP). Kijk op www.dekempeneer.be voor meer informatie.

Gepubliceerd op 29-09-2017 om 10:15

Share |

Meer informatie over de Schaeff TW110?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep