Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Schaeff TL80 - Gem. Kampen

Schaeff TL80 voor Gemeente Kampen

Hans van Driel uit Ommen heeft, via Schoonhoven Service uit Oosterwolde, een compleet uitgeruste Schaeff TL80 compacte wiellader afgeleverd aan de Gemeente Kampen. De gemeente Kampen heeft voor deze machine gekozen vanwege de ruime maar vooral stille cabine!

De Schaeff TL80 4.900 kg wegende wiellader is voorzien van een Deutz Tier 4 Final motor met een vermogen van 61 pk. Daarnaast beschikt de TL80 over een ruime cabine met twee deuren en schuifraam. De functie van rijden en een extra functie zijn eenvoudig te bedienen via de Joystick. De dwars ingebouwde turbodieselmotor is zuinig met brandstof en heeft een lage uitstoot van schadelijke stoffen. Verder kenmerkt de Schaeff TL-serie zich door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening, hydraulische voorsturing en de multifunctionele joystick voor intuïtieve bediening.

Deze Schaeff TL80 voor de Gemeente Kampen is vanaf de fabriek geleverd met handmatige rijsnelheid regelaar. Verder is de TL80 met 500/45R22 blokprofiel banden compleet uitgerust met extra hydrauliek, onkruidborstel met kantensnijder, bladblazer, silage-grijper, brede bak, puinbak, palletvorken en een McConnel arm links en rechts werkend met daaraan een BECX heggensnoeier. De bestuurder kan zo in één werkgang meerdere werkzaamheden uitvoeren.

Schoonhoven Service

Schoonhoven Service is een bedrijf dat is gespecialiseerd in verkoop en reparatie van zowel landbouw- als grondverzetmachines. Het bedrijf is opgericht op 1 januari 1984. Sinds de oprichting is het bedrijf gestart als landbouwmechanisatiebedrijf maar heeft begin jaren '90 haar activiteiten uitgebreid naar de grondverzet/wegenbouw branche. Sinds die tijd is Schoonhoven Service blijven groeien en levert nu ook gazonmaaiers, (tuin)gereedschap en overige artikelen zoals een groeiend assortiment aan schaalmodellen.

Gepubliceerd op 29-09-2017 om 09:43

Share |

Meer informatie over de Schaeff TL80?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep