Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Terex TW85 voor De Bruijn

Terex TW85 voor De Bruijn

Pieter de Bruijn van De Bruijn GWW uit Zegveld heeft, via Kemp in De Meern, een Terex TW85 compacte mobiele graafmachine in gebruik genomen. Een prachtige machine die uitstekend past bij de spreuk van De Bruijn; "Voor het grote werk niet te klein, voor het kleine werk niet te groot." 

De compacte en stabiele Terex TW85 is uitgerust met een hydraulisch verstelbare giek heeft een vermogen van ca. 91 pk en een grote opbreekkracht van 53,2 kN. De ruime en ergonomisch verantwoorde cabine biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door Kemp op veel fronten aangepast naar de specifieke eisen en wensen van de klant. De TW85 is in de bedrijfskleur afgeleverd met o.a. extra functies, snelwisselsysteem, spatborden en een trekhaak gemonteerd in het schuifblad. Het SMP Swingotilt draaikantelstuk geeft de TW85 de onmisbare flexibiliteit.

Sinds enige tijd worden de compact draaiende mobiele graafmachines en de minigraafmachines van Terex als vanoudsgeleverd onder de merknaam Schaeff. Ook de Terex wielladers zijn weer als Schaeff wielladers te verkrijgen. 

Over De Bruijn GWW

In 2004 heeft Pieter de Bruijn zijn onderneming opgestart binnen de grond-, weg- en waterbouw en tuinaanleg/onderhoud. De Bruijn GWW heeft in al die jaren een goede naam opgebouwd bij een divers klantenbestand. Pieter de Bruijn kan u het hele pakket binnen de grond-, weg- en waterbouw aanbieden. Van kleinschalig onderhoud tot grootschalige projecten. Kijk op www.debruijngww.nl voor meer informatie.

Gepubliceerd op 29-09-2017 om 09:43

Share |

Meer informatie over de Terex TW85?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep