Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Kobelco's - Van Oostrum

Kobelco’s feestelijk overgedragen aan Van Oostrum


Met de recente aanschaf van een vijftal nieuwe Kobelco rupsgraafmachines heeft Van Oostrum Westbroek B.V. opnieuw het vertrouwen uitgesproken naar Kemp en Kobelco. Als dank voor dit vertrouwen werden de machines feestelijk overgedragen.

Op het terrein van Kemp in De Meern stonden er naast een Kobelco SK140SR-5, een Kobelco SK210LC-10, een Kobelco SK260LC-10, een Kobelco SK260LC-10 met verlengede giek ook een Kobelco SK300LC-10 rupsgraafmachine. Ook twee eerder geleverde Kobelco rupsgraafmachines stonden klaar voor Van Oostrum. Alle machines zijn in de bedrijfskleuren van Van Oostrum gespoten en voorzien van professionele bedrijfsbelttering.

Rudie van Oostrum, directeur bij Van Oostrum Westbroek B.V. over de recente aanschaf van de Kobelco’s: “De Kobelco’s voldoen aan de strengste eisen omtrent milieu, verbruik en CO2-uitstoot. De kwaliteit van de machines, de juiste configuratie en opbouw en een correct prijsniveau zijn mede bepalend geweest voor deze aankoop. Maar eigenlijk is het hoge serviceniveau van Kemp de belangrijkste reden.”

Kijk op onze website voor alle technische specificaties of neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Van Oostrum Westbroek B.V.
Van Oostrum Westbroek B.V. is een gerenommeerd aannemersbedrijf gevestigd in Westbroek, centraal gelegen tussen Utrecht en Hilversum en gespecialiseerd in infra- en cultuurtechnische werkzaamheden. Van Oostrum beschikt over een zeer uitgebreid programma grondverzetmachines. Van Oostrum is al jaren een zeer trouwe Kemp klant. Kijk op www.van-oostrum.nl voor meer informatie.

Gepubliceerd op 29-09-2017 om 09:43

Share |

Meer informatie?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep