Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
MOVAX SG50 - De Greef (B)

KEMP|HAMME levert nieuwe MOVAX SG50 heimachine aan Paul de Greef uit Puurs (B)

Deze week heeft Fa. De Greef (België) een nieuwe MOVAX SG50 in gebruik genomen op zijn ATLAS 1604KZW spoorwegmachine.

Deze innovatieve machine voor Paul de Greef is speciaal ontworpen voor het in -en uit trillen van diverse profielen in de grond. Dankzij de modulaire bouwwijze is het wisselen tussen diverse klemhaken zeer eenvoudig. Deze machine kan ingezet worden voor het hijen van zowel damwandplanken, ronde buis als H- en I profielen.

Paul De Greef heeft gekozen voor volledig automatische sturing MCS Pro + auto van de machine. Deze slimme technologie zorgt voor bijsturing van hef-, knik- en bakcilinder zodat er steeds in de zelfde lijn geheid kan worden zonder dat de machine ook maar iets gecorrigeerd dient te worden. Het display laat op eenvoudige wijze alle parameters aflezen en twee extra camera’s zorgen voor uitstekend zicht op het werk.

De MOVAX SG50 levert, met een eigen gewicht van 2.500 kg, 50 ton centrifugaal kracht uit een vermogen van 125 kW. De eindeloos roteerbare kop is bovendien aan beide zijden kantelbaar. Deze machine is geschikt voor damwandplanken van 400 mm tot 1.200 mm, H profielen 180 mm tot 500 mm, massieve palen rond 160 mm tot 420 mm en ronde buis tot 762 mm.

Over De Greef Spoorkranen

Het spoor vormt sinds 1990 het hart van de activiteiten van De Greef. In de loop der jaren is De Greef Spoorkranen uitgegroeid tot een spoorbouwbedrijf met kennis van én uitgebreide ervaring in spoorwerkzaamheden. Anno 2012 breidt De Greef Spoorkranen uit met de verhuur van spoorwegmachine en een compleet leveringsprogramma van toebehoren met een ervaren spoorkraanmachinist. De Greef biedt een gespecialiseerde verhuurservice aan enkele van de grootste en belangrijkste railinfrabedrijven van België, Nederland en Frankrijk. De spoorwegkraanmachinisten werken dagelijks mee aan de vernieuwing en het onderhoud van de spoorinfrastructuur (kabel- en seininrichting) van het Belgische netwerk. Daarnaast rekenen ze railvernieuwing en het werken aan bovenleiding tot onze voornaamste activiteiten.

 

Meer informatie: www.kempbvba.be, www.degreef-spoorkranen.be, www.movax.com

Gepubliceerd op 29-09-2017 om 09:45

Share |

Meer informatie over de MOVAX SG50?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep