Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Kato 19VXT - Woudenbergh

Kato 19VXT voor Tim van Woudenbergh

Vorige week heeft Tim van Woudenbergh de sleutels ontvangen van een compleet uitgeruste KATO 19VXT minigraver, via de Kemp Groep in De Meern. Deze 19VXT gaat voornamelijk ingezet worden voor het aanleggen van ondergrondse infrastructuur.

De stabiele en veelzijdige KATO 19VXT minigraver kenmerkt zich door de standaard uitschuifbare onderwagen (980 - 1.300 mm), dit is ideaal voor werkzaamheden langs wanden of op plekken waar weinig ruimte beschikbaar is. Daarnaast is de 19VXT door het overzichtelijke bedieningspaneel eenvoudig te bedienen en door de volledig te openen motorkap is de motor voor een dagelijkse inspectie prima toegankelijk. Het bedrijfsgewicht van 1.905 kg maakt van de 19VXT een van de beste machine in zijn klasse.

Over Tim van Woudenbergh

Tim van Woudenbergh is met zijn bedrijf gevestigd in Breukelen in de provincie Utrecht en gaat de nieuwe KATO 19VXT minigraafmachine voornamelijk inzetten voor het aanleggen van ondergrondse infrastructuur op recreatieterreinen. Deze 19VXT voor van Woudenbergh is voorzien van onder andere hydraulische snelwissel, centrale smering, extra bakken en extra werkverlichting.

Gepubliceerd op 29-09-2017 om 09:44

Share |

Meer informatie over de KATO 19VXE?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep