Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Kobelco SK75SR - Jos van Laar

Kobelco SK75SR voor Jos van Laar Wegen & Grond 


Jos van Laar Wegen & Grond uit Margraten heeft via Hans van Driel B.V. in Valkenburg een Kobelco SK75SR rupsgraafmachine in gebruik genomen. De tweede Kobelco in zeer korte tijd!

De Kobelco ruim 7,5 ton wegende SK75SR voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. De nieuwe energiebesparingsmodus bespaart nog meer brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De comfortabele cabine biedt veel ruimte en onbelemmerd zicht, wat het comfort en de veiligheid van de machinist vergroot.

De Kobelco SK75SR rupsgraafmachine voor Jos van Laar Wegen & Grond is onder andere voorzien van een Engcon draai-kantelstuk en hydraulische snelwissel.

Over Jos van Laar Wegen & Grond
Voor uitvoering van werkzaamheden aan ‘wegen’ en ‘grond’ in de ruimste zin van het woord bent u bij Jos van Laar Wegen & Grond aan het juiste adres. Aanleg en onderhoud van verhardingen en diverse soorten grondwerkzaamheden zijn de hoofdactiviteiten. Vanuit de vestiging in Margraten werken zij in (Zuid)- Limburg en het directe grensgebied. Kijk op www.josvanlaarwegenengrond.nl voor meer informatie.

Gepubliceerd op 29-09-2017 om 09:43

Share |

Meer informatie over de Kobelco SK75SR?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep