Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Schaeff TL100 voor Wensink

Schaeff TL100 compacte wiellader voor Wensink 

Wenksink Ruurlo BV heeft, via de Kemp Groep in De Meern, een nieuwe Schaeff TL100 compacte wiellader Greenline-serie in gebruik mogen nemen.

De 5.800 kg wegende wiellader is voorzien van een Deutz Tier 4 Final motor met een vermogen van 75 pk. Daarnaast beschikt de TL100 over een ruime cabine met twee deuren en schuifraam. De functie van rijden en een extra functie zijn eenvoudig te bedienen via de Joystick. De dwars ingebouwde turbodieselmotor is zuinig met brandstof en heeft een lage uitstoot van schadelijke stoffen. Verder kenmerkt de Schaeff TL-serie zich door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening, hydraulische voorsturing en de multifunctionele joystick voor intuïtieve bediening.

Over Wensink Ruurlo BV

Wensink Ruurlo BV is een landbouwmechanisatie- en konstruktiebedrijf gevestigd aan de Haarweg nr. 3 te Ruurlo. Het bedrijf kende z'n ontstaan in het begin van de jaren '70 met konstruktiewerkzaamheden. Midden jaren '70 kwam er de landbouwmechanisatie bij en het geheel heeft een opwaartse ontwikkeling doorgemaakt. Begin jaren '90 werd er nieuwbouw gepleegd om voor de toekomst klaar te zijn. Thans bestaan de werkzaamheden uit handel en reparaties in en aan tractoren, landbouwmachines en aanverwante zaken, alsmede konstruktiewerken in de breedste zin van het woord.

Gepubliceerd op 23-08-2017 om 16:42

Share |

Meer informatie over de TL100 Greenline?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep