Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Kobelco SK210LC - Eindhoven

Kobelco SK210LC-10 voor Eindhoven (incl. video!)

Loon- en Grondverzetbedrijf Eindhoven uit Berkel en Rodenrijs heeft een Kobelco SK210LC-10 rupskraan in gebruik genomen. Mede door het Engcon draaikantelstuk is deze Kobelco zeer flexibel inzetbaar. 

De Kobelco SK210LC-10 voldoet aan de strenger wordende milieueisen en door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK210LC-10 zuinig, stil en milieuvriendelijk.

De machinist stond centraal bij de ontwikkeling van de cabine en profiteert nu o.a. van een ruime werkomgeving met veel beenruimte, een brede deuropening, een camera met geïntegreerd kleurenscherm en een lucht geveerde en verwarmde stoel. 

Over Loon- en Grondverzetbedrijf Eindhoven

Loon- en grondverzetbedrijf Eindhoven uit Berkel en Rodenrijs is al jarenlang actief op het gebied van grondwerk, cultuurtechnische werkzaamheden, het onderhouden van wegbermen, het zetten van beschoeiingen/damwanden en het verhuren van machines.  Loonbedrijf Eindhoven heeft diverse rupsgraafmachines en tractoren.

Gepubliceerd op 29-09-2017 om 09:42

Share |

Meer informatie over de Sk210LC-10

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep