Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
IHI 35N4 voor Gebr. de Boer

IHI 35N4 voor Gebr. de Boer 

Gebroeders de Boer grond en straatwerk, gespecialiseerd hoveniers- en GWW bedrijf, ontving dit voorjaar als eerste de sleutels van een nieuwe IHI 35N4 minigraafmachine. 

Deze 3,5 ton wegende IHI 35N4 minigraafmachine heeft een motorvermogen van 24,5 pk bij 2.200 toeren per minuut. De bak heeft een graafkracht van 29,1 kN en de spoorbreedte van 1.550 vergroot de stabiliteit tijdens graafwerkzaamheden aanzienlijk, waardoor onder de moeilijkste omstandigheden kan worden gewerkt. De nieuwe instrumenten links en rechts in de cabine zijn zo ontworpen dat de machinist geniet van maximaal comfort. De nieuwste display biedt de machinist nog meer controle op zijn werkzaamheden.

Over Gebr. de Boer

Gebroeders de Boer Grond- en Straatwerk is opgericht door Cees en Hans de Boer en is een in bestratingen gespecialiseerd hoveniersbedrijf in Leiden. Naast hovenier is het bedrijf ook sterk in grondverzet, weg- & waterbouw en het verhuren van materieel & vakmensen. U kunt bij De Boer terecht voor o.a. graafwerkzaamheden, rioleringen, straatwerk, sierbestrating, tuin- aanleg onderhoud en herinrichting, metselen van muren en plantenbakken, leveren van zand en bestratingsmaterialen

Gepubliceerd op 25-07-2017 om 11:59

Share |

Meer informatie over de IHI 35N?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep