Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
IHI 60V4 - Th. van de Loo

IHI 60V4 voor Th. van de Loo b.v.


Th. van de Loo b.v. uit het Noord-Brabantse Best ontving onlangs de sleutels van een nieuwe IHI 60V4 midigraafmachine. Een uitstekende uitbreiding op het machinepark van Van de Loo.

Deze 6 tons machine heeft een motorvermogen van 23,5 pk bij 2.400 toeren per minuut en is 1.990 mm breed. De motor met zijn hoge vermogen en het hydraulische systeem met variabele pompen biedt ongekende prestaties. De graafkracht van 41,2 kN vertaalt zich in graafvermogen, zelfs op uiterst harde ondergronden. Kijk op onze website voor alle technische specificaties of neem contact op met een van onze verkoop adviseurs.

Over Th. van de Loo b.v.
Th. van de Loo is al meer dan 25 jaar actief in het grond-, straat-, riolerings- en sloopwerk. De laatste jaren heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt. De activiteiten van Th. van de Loo zijn o.a. bouwputten uitgraven, buitenriolering, bestrating en puingranulaat leveren en leggen, tuinen spitten, grond zeven, kelders en vijvers ontgraven, grond- en bodemsanering en levering diverse soorten zand. Kijk op www.vandeloo.nl voor meer informatie.

Gepubliceerd op 12-05-2017 om 15:28

Share |

Meer informatie over de IHI 60V4?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep