Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Kobelco SK140SRlc - Havermans

Kobelco SK140SRlc voor Havermans


Grondverzetbedrijf, Handel & Verhuur W. Havermans heeft een nieuwe compact draaiende Kobelco SK140SRlc rupsgraafmachine in gebruik genomen. 

De Kobelco SK140SRlc voldoet aan strengste milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Het nieuwe hydraulische systeem en de extra ECO-modus verminderen het brandstofverbruik aanzienlijk. Dit resulteert in direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit. 

De Kobelco’s zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine.

Over W. Havermans
Grondverzetbedrijf, Handel & Verhuur W. Havermans is opgericht in 1999 door Wilfred Havermans uit Hooge Zwaluwe. In de afgelopen 18 jaar heeft hij zijn kennis uitgebreid op het gebied van grondwerk, verhuur en handel en kan daardoor u van de juiste adviezen voorzien indien gewenst. Kijk op www.whavermans.nl voor meer informatie.

Gepubliceerd op 08-05-2017 om 09:30

Share |

Meer informatie over de Kobelco SK140SRLC-5?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep