Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Atlas 1604K-ZW - Peeters

Peeters & Vanormelingen-Stas neemt Atlas 1604K-ZW in gebruik


De firma Peeters & Vanormelingen-Stas uit Booischot (B) heeft weer een nieuwe en zeer complete Atlas 1604K-ZW spoorwegkraan in gebruik genomen. Naast Atlas 1604K-ZW spoorwegmachines beschikt Peeters & Vanormelingen-Stas ook over een aantal Atlas 1404K-ZW machines.

De Atlas 1604K-ZW is door de professionals van Kemp in Hamme voorzien van extra functies die het mogelijk maken om met specifieke spoorbouwuitrustingen te werken. Daarnaast is de machine o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, LED verlichting, drukontlasting systeem op de extra functies, centrale automatische smering en dieseltankpomp.

De Firma Peeters & Vanormelingen-Stas werd opgericht in 1992 en momenteel zijn er circa 20 mensen werkzaam. Spoorwerken Peeters & Vanormelingen-Stas is een expert in spoorwegwerken. Voor de uitbraak, aanleg, herstelling en het onderhoud van treinsporen is Peeters & Vanormelingen-Stas uw partner. Ook voor de levering van spoorwegmaterialen, de verhuur van spoorwegmaterieel inclusief bediening en bijvoorbeeld onderhoudscontracten bent u bij Peeters & Vanormelingen-Stas aan het juiste adres.

Gepubliceerd op 08-05-2017 om 09:30

Share |

Meer informatie over de Atlas 1604K-ZW?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep