Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Atlas 160W - De Regt

Atlas 160W voor PH De Regt & Zn. BV


PH De Regt & Zn. BV uit Etten-Leur heeft een nieuwe en zeer complete Atlas 160W mobiele graafmachine in gebruik genomen. De Regt is al ruim vijftig jaar Atlas klant. In 1964 kocht De Regt zijn eerste mobiele graafmachine. Anno 2017 bestaat het mobiele graafmachinepark enkel en alleen uit Atlas kranen.

De Regt zegt over Atlas het volgende; “Atlas hoort gewoon bij ons bedrijf. Het zit helemaal in ons systeem. We hebben ooit weleens iets anders geprobeerd maar daar zijn we snel van teruggekomen. We hebben nu gekozen voor deze 160W omdat deze acht maanden per jaar in het maaiwerk zit. Iets meer vermogen en zwaardere cilinders is dan wel prettig.”

De nieuwe Deutz TCD 6.1 motor heeft een vermogen van 105 KW/143 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1800 omw.min) een aanzienlijk lager brandstofverbruik. De circa 17 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. 

Over PH De Regt & Zn. BV
PH de Regt & Zn. B.V. bestaat sinds 1936 en is gericht op agrarisch loonwerk, grondverzet, cultuurtechniek en aannemerij. De Regt biedt een breed scala aan machines en vakpersoneel. Kijk op www.phderegtenznbv.nl voor meer informatie.

Gepubliceerd op 21-04-2017 om 14:03

Share |

Meer informatie over de Atlas 160W?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep