Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Kobelco SK17SR - Dalfsen

Kobelco SK17SR minigraver voor Gemeente Dalfsen


Hans van Driel B.V. uit Ommen leverde onlangs via landbouwmechanisatiebedrijf Prins Dalfsen bij de Overijsselse Gemeente Dalfsen een nieuwe Kobelco SK17SR minigraafmachine af. Ter verlichting van de dagelijkse werkzaamheden zocht (en vond) gemeente Dalfsen deze handzame binnendraaier met lange lepelsteel.

De 1,7 ton wegende binnendraaier is voorzien van een 15,9 pk sterke motor en wordt voornamelijk ingezet bij kleine infrawerken. De standaard verstelbare onderwagen (990-1320 mm) geeft de Kobelco SK17SR toegang tot bijna alle locaties en in uitgeschoven toestand extra stabiliteit. Met de brede bak en puinriek is deze minigraver flexibel inzetbaar. Daarnaast is de Kobelco SK17SR voorzien van een hydraulische snelwissel en een hamerfunctie.

Over Gemeente Dalfsen
Dalfsen ligt in het toeristisch aantrekkelijke Overijssels Vechtdal. Rivier de Vecht doorsnijdt een deel van de gemeente en drukt zijn stempel in positieve zin op het landschap. Liefhebbers van natuur, rust en ruimte kunnen hun hart ophalen in Dalfsen. In het uitgestrekte buitengebied ontdekt u vanzelf de rijke historie van Dalfsen. Kijk op www.dalfsen.nl voor meer informatie.

Gepubliceerd op 20-04-2017 om 16:51

Share |

Meer informatie over de Kobelco SK17SR?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep