Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Atlas 160W - Wagemakers

Atlas 160W voor Wagemakers Grond- en Transportbedrijf B.V.


De firma Wagemakers uit Oudenbosch heeft onlangs via Hans van Driel B.V. uit Tiel weer een Atlas 160W mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Wagemakers is al jaren een trouwe klant van Hans van Driel en heeft naast zes mobiele graafmachines ook drie Atlas overslagkranen en een Kobelco rupskraan.

De nieuwe Deutz TCD 6.1 motor heeft een vermogen van 105 KW/143 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1800 omw.min) een aanzienlijk lager brandstofverbruik. De circa 17 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. De Atlas 160W is compleet naar de eisen en wensen van Wagemakers afgeleverd.

Over de jarenlange relatie met Hans van Driel B.V. vertelt Jan Wagemakers het volgende; “We zijn al zeker 50 jaar een zeer trouwe Atlas gebruiker. Ooit begonnen met een Atlas graafarm inclusief knijperbak op een Ford trekker en in de loop der jaren zijn we altijd mobiele graafmachines van Atlas blijven gebruiken en hebben we nooit de behoefte gehad om van leverancier te veranderen. Wij zijn zeer tevreden over het materieel en de service.”

Over Wagemakers
Grond- en Transportbedrijf Wagemakers is gevestigd in Oudenbosch en is opgericht in 1928. Met een groot, modern en uitgebreid machinepark wat bestaat uit een diversiteit aan graafmachines, overslagkranen, laadschoppen en vrachtwagens biedt Wagemakers een compleet aanbod aan diensten voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.  In de aannemerij werken zij als hoofdaannemer, onderaannemer en op basis van verhuur van materieel. Kijk op www.wagemakersbv.nl voor meer informatie.

Gepubliceerd op 04-04-2017 om 16:50

Share |

Meer informatie over de Atlas 160W?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep