Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
IHI 85V4 - Koole

IHI 85V4 midigraver voor Koole


Koole B.V. uit Vijfhuizen heeft via de Kemp Groep in De Meern een nieuwe IHI 85V4 midigraafmachine in ontvangst genomen. 

Deze binnendraaier heeft een moderne motor volgens de TIER 4 specificaties met een vermogen van circa 58 pk en een opbreekkracht van 55 kN. De variabele pompopbrengst zorgt voor veel kracht en souplesse. De betrouwbaarheid, de degelijkheid en de lage onderhoudsinterval maken de machine uitermate geschikt voor de werkzaamheden van Koole.

Koole
Van een bedrijf dat bekendheid verwierf door het efficiënt en adequaat handelen bij calamiteiten, heeft KOOLE zich ontwikkeld tot een internationale speler op het gebied van industriële sloop, sanering, wrakverwijdering en kadebouw. Op dit moment behoren zij tot de vooraanstaande industriële aannemers in Nederland en België met een sterke internationale focus. Sinds enkele jaren heeft het bedrijf haar vleugels uitgeslagen naar West Afrika. Met een kantoor in Lagos, Nigeria en een omvangrijk materieelpark voert KOOLE onder andere kadebouw projecten en wrakverwijderingen uit in Afrika. Kijk op www.koole.eu voor meer informatie.

Gepubliceerd op 14-04-2017 om 15:42

Share |

Kemp Groep