Huur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Schaeff TL120 - Bastelaere

Schaeff TL120 wiellader voor de Van Bastelaere BVBA


Van Bastelaere BVBA uit Lokeren heeft onlangs de sleutels van een nieuwe standaard uitgeruste Schaeff TL120 compacte wiellader in ontvangst genomen, via Kemp in Hamme, onderdeel van Reesink Construction Equipment Belgium BVBA. 

De 7.000 kg wegende wiellader is standaard voorzien van een Deutz Tier 4 Final (AdBlue) motor met een vermogen van 101 pk. Daarnaast beschikt de TL120 over een ruime cabine met twee deuren en schuifraam. De functie van rijden en een extra functie zijn eenvoudig te bedienen via de Joystick. De dwars ingebouwde turbodieselmotor is zuinig met brandstof en heeft een lage uitstoot van schadelijke stoffen. Verder kenmerkt de Schaeff TL-serie zich door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening, hydraulische voorsturing en de multifunctionele joystick voor intuïtieve bediening.

Over Van Bastelaere BVBA

Van Bastelaere BVBA is gespecialiseerd in verkoop, verhuur en onderhoud van professionele werktuigen voor land- en tuinbouw, sierteelt en industrie. Van Bastelaere beschikt over een zeer uitgebreid gamma aan producten voor de aanleg en onderhoud van uw park en tuin. Ook verkopen en onderhouden zij alle land- en tuinbouwmachines, tractoren en alle machines voor park, tuin, bos en industrie. Tevens behoort verhuur ook tot de werkzaamheden van Van Bastelaere BVBA, het verhuuraanbod is aanzienlijk en wordt regelmatig vernieuwd en uitgebreid. Het aanbod bestaat onder andere uit grasmaaiers, bosmaaiers, bladblazers/zuigers, heggenscharen, freesmachines, houthakselaars, kettingzagen, hogedrukreinigers en grondboormachines. 

Gepubliceerd op 17-04-2018 om 08:05

Share |

Meer informatie over de Schaeff TL120?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep