Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Papeleu kiest voor BOMAG

Papeleu kiest voor BOMAG en Kemp


Onlangs heeft de Kristof Papeleu uit Ophasselt(B) via Kemp uit Hamme een BOMAG BW120AD-5 tandemwals en een BOMAG BT60 trilstamper in ontvangst genomen. Ook voor BOMAG verdichtingsmaterieel weten de klanten Kemp in Hamme nu ook te vinden.

Het complete BOMAG programma tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. De BOMAG tandemwalsen kenmerken zich door goed zicht op de werkzaamheden. Deze 2.700 wegende BOMAG BW120AD-5 tandemwals heeft een vermogen van 24,3 kW en een werkbreedte van 1.200 mm.

BOMAG levert 4-takt stampers met een eigen gewicht van 58,0 tot 81,0 kg. De trilstampers zijn ideaal voor dagelijks gebruik in sleuven en andere smalle omstandigheden. De BOMAG trilstampers zijn eenvoudig te bedienen, robuust en degelijk gebouwd. De stampers zijn standaard voorzien van bedrijfsuren- en motortoerenteller met service indicatie, twee lucht- en brandstoffilters en carterolie-niveau-beveiliging met LED.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne BOMAG machines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Papeleu
Kristof Papeleu verricht verschillende werkzaamheden voor de professionele en particuliere klant. Een gespecialiseerde opleiding tot werfleider, beroepservaring en een gezonde dosis werklust zijn een garantie voor een kwalitatieve en verzorgde uitvoering van de werkzaamheden. Papeleu is actief op het gebied van spoorwerken, grond- en afbraakwerken, rioleringswerken, funderingswerken, omgevingsaanleg en containerverhuur. Met behulp van een uitgebalanceerd machinepark bieden zij een oplossing voor grote en kleine werken. Kijk op www.papeleu.be voor meer informatie.

Gepubliceerd op 16-02-2018 om 09:51

Share |

Meer informatie over BOMAG?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep