Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
2x Schaeff wielladers - Veratho

Twee Schaeff compacte wielladers voor Veratho

Deze week heeft firma Veratho uit Beveren (B) de sleutels in ontvangst genomen van twee nieuwe Schaeff compacte wielladers; een TL80 en TL100. Eerder dit jaar nam Veratho ook een Schaeff TW95 van Kemp | Hamme in gebruik.

“Er is veel vraag naar compacte wielladers bij onze huurklanten” vertelt Thomas Vermeulen, medeoprichter van de firma Veratho, “Deze dienen compact en toch wendbaar, maar ook krachtig en stabiel te zijn. Vandaar onze keuze voor deze Schaeff wielladers”

De ca. 5,0 ton wegende Schaeff TL80 en 5,8 ton wegende TL100 compacte wielladers hebben een hoge rijsnelheid, zijn zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabines zijn voorzien van twee deuren en bieden goed zicht op het werkgebied. 

Over Veratho

Veratho werd in 2011 opgestart door Thomas Vermeulen en Raf De Keersmaeker. Zij waren reeds actief in de wegenwerken en het grondverzet en zagen zij de wens bij aannemers, voor het inhuren van dergelijke machines, groeien. Veratho beschikt inmiddels over een grote diversiteit aan machines, van graafmachines tot bulldozers en van wielladers tot dumpers, aangepast aan de wensen van de klant, eigen hersteldienst, gemakkelijke bereikbaarheid, eigen transportmogelijkheid, niet afhankelijk van externe dienstverlening en ruime openingstijden. Kijk op www.veratho.be voor meer informatie en het complete aanbod.

 

 

Gepubliceerd op 29-11-2017 om 16:28

Share |

Meer informatie over de Schaeff TL80 of TL100?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep