Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Schaeff TW95 voor de Block

Schaeff TW95 voor de Block

De Block verhuur uit Lokeren heeft onlangs via Kemp in Hamme, als aanvulling wegens expansie, de sleutels van een nieuwe Schaeff TW95 mobiele graafmachine in de kabelleguitvoering ontvangen. Eerder dit jaar nam De Block een TL120 wiellader in gebruik.

De compacte en stabiele Schaeff TW95 weegt circa 9.500 kg en heeft een vermogen van ca. 101 pk. De TW95 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW95 mobiele graafmachine heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist. 

De Schaeff TW95 mobiele graafmachine voor De Block in kabelleguitvoering is door de professionals van Kemp | Hamme voorzien van o.a.: kabelleggiek, extra functies, hydraulische snelwissel met lasthaak, slangbreuk op hef en knikcilinder, extra werkverlichting en 8 banden met tussenring.

De Block 

Service en kwaliteit vormen de grootste troeven voor De Block. U mag bij De Block rekenen op nieuwe machines van hoge kwaliteit, een persoonlijke en correcte manier van zaken doen, in combinatie met klantnabijheid en betrokkenheid. De firma De Block heeft meer dan twee decennia ervaring in het verhuren van grondverzet materiaal. Kijk op www.deblockverhuur.be voor meer informatie.

Gepubliceerd op 29-11-2017 om 11:43

Share |

Meer informatie over de Schaeff TW95?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep