Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Atlas 1604 K-ZW voor S.A.C.E.

Tweemaal Atlas 1604 K-ZW voor S.A.C.E.

Onlangs heeft de firma S.A.C.E. uit Milmort weer nieuwe Atlas spoorwegmachines in gebruik genomen. Ditmaal twee Atlas 1604 K-ZW spoorwegmachines. Een daarvan is af fabriek uitgevoerd met een verlengde stelgiek en verlengde knikarm voor het onderhoud en maaien van de bermen langs spoorwegen.

Deze nieuwe machines zijn klaargemaakt naar wens van de klant in de werkplaats van Kemp|Hamme. De machines beschikken over een uitgebreide hydraulische ‘comfort functie’, een Atlas snelwissel, onderstopfunctie en extra LED verlichting.

Infrabel Wallonië, die instaat voor de keuring en het toezicht van de machines op het net heeft op de eigen spoorbaan van Kemp | Hamme de machine goedgekeurd. Deze nieuwe machine gaat onderdeel uitmaken van een machinepark dat nu uit meer dan 12 Atlas spoorweggraafmachines bestaat.

Over S.A.C.E 

De firma S.A.C.E behoort tot de welbekende groep S.A.C.E.-SOGEPLANT-SOTRALIEGE. Zij specialiseren zich in het onderhoud van het wegennet, berm- en bosbeheer, onderhoud en herstellen van het spoorwegennet. Kijk op www.sace.be voor meer informatie.

Gepubliceerd op 23-10-2017 om 08:57

Share |

Meer informatie over de Atlas 1604KZW?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep