Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Atlas 1604KZW - Ardenne Rails

Opnieuw Atlas spoorwegmachine voor Ardenne Rails


Ardenne Rails S.A. uit Waimes (B) heeft weer een Atlas 1604 KZW Tier 4 Final in gebruik genomen. Dit is de vierde spoorwegmachine voor Ardenne Rails in twee jaar tijd. De Tier 4 Final machines van Atlas voldoen aan de strengste milieueisen.

De Atlas 1604 K-ZW is door de professionals van Kemp in Hamme voorzien van extra functies die het mogelijk maken om met specifieke spoorbouwuitrustingen te werken. Daarnaast is de machine o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, een SMP tiltrotator en extra LED-verlichting.

Over Ardenne Rails S.A.

Ardenne Rails S.A., opgericht in 2006, is gespecialiseerd in alles op het gebied van spoorwegen. De belangrijkste activiteiten van Ardenne Rails S.A. zijn onderhoud en service van Infrabel (manager van de Belgische spoorweginfrastructuur) en alle werkzaamheden wat betreft spoorwegen voor andere ondernemers. Ardenne Rails S.A. is onderdeel van GEHLENGROUP bestaande uit tien bedrijven, die allen actief zijn in complementaire gebieden van de bouw. Kijk op www.ardennerails.be voor meer informatie.

Gepubliceerd op 23-10-2017 om 08:45

Share |

Meer informatie over de Atlas 1604KZW?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep