Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
SK140SRLC-5 - Noorderzijlvest

Kobelco SK140SRLC-5 voor het waterschap Noorderzijlvest

Eerder dit jaar nam het waterschap Noorderzijlvest een zeer complete Kobelco SK75SR midigraafmachine in gebruik. Niet lang daarna een Kobelco SK140SRLC-5 welke ook is afgeleverd inclusief een Hobelman verlenggiek en Herder maaikorf. Deze speciale verlenggiek maakt het zijwaarts lossen makkelijker.

Waterschap Noorderzijlvest koos voor deze Kobelco machines vanwege het lage geluidsniveau zowel binnen als buiten de cabine.

De Kobelco’s zijn standaard zeer compleet uitgerust. De extra functies zijn bijvoorbeeld proportioneel te bedienen en de machine is voorzien van een camera met geïntegreerd kleurenscherm. De ergonomisch verantwoorde cabine is ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden. 

De Kobelco SK75SR en SK140SRLC-5 voldoen aan de steeds strenger wordende milieueisen en bieden tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau.

Over waterschap Noorderzijlvest 

Het waterschap Noorderzijlvest werkt in het noorden en westen van de provincie Groningen, in de kop van Drenthe en in het Friese deel van het Lauwersmeergebied. Dit gebied is circa 144.000 ha (=1.440 km2) groot. Er wonen ongeveer 345.000 mensen. Waterschap Noorderzijlvest staat voor veilig, voldoende en schoon water. Het waterschap creërt hiermee een basis voor een gezonde, toekomstbestendige leef-, woon- en werkomgeving in Groningen en Noord-Drenthe. Kijk op www.noorderzijlvest.nl voor meer informatie.

Gepubliceerd op 09-10-2017 om 11:27

Share |

Meer informatie over de Kobelco SK140SR?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep