Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
IHI IC75 rupsdumper voor Cloet

IHI IC75 rupsdumper voor Cloet

Onlangs heeft Cloet gebr. nv uit Pittem (B) de sleutels van een nieuwe rupsdumper IHI IC75 met kalkstrooier ontvangen. De huidige IHI rupsdumpers zijn zuiniger, sterker, stiller en comfortabeler dan de vorige generatie. Deze machine is speciaal opgebouwd volgens de wens van de klant in samenwerking met Wirtgen Belgium.

Deze unieke combinatie van een rupsdumper met kalkstrooier wordt ingezet om gronden met slechte draageigenschappen te verbeteren. Deze techniek zorgt ervoor dat terreinen veel sneller bouwrijp gemaakt kunnen worden. Deze oplossing is ook goedkoper dan gronden afgraven. Naast deze nieuwe machine beschikt de firma Cloet over nog een groot aantal IHI rupsdumpers en diverse rupstractoren met frees voor hun stabilisatiewerkzaamheden.

Over Cloet

Naast grondstabilisatie met kalk of cement is Cloet sterk bedreven in traditionele grondwerken voor zowel particulier en industrie. U kunt bij Cloet terecht voor grondverzet, nivelleringswerken, aanleg van vijvers, versteviging van oeverwanden, intrillen of voor zaagwerken in industriële vloeren. Kijk op www.cloet.be voor meer informatie.

Gepubliceerd op 09-10-2017 om 09:40

Share |

Meer informatie over de IHI IC75?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep