Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
2x Kobelco SK17SR-5 - Haerst

2 x Kobelco SK17SR-5 voor Haerst

Onlangs heeft Haerst Grondverzet & Grondbewerking uit Zwolle, via Hans van Driel Ommen, twee nieuwe Kobelco minigravers in gebruik genomen. Deze SK17SR-5 binnendraaiers konden met spoed worden opgebouwd en afgeleverd aan Haerst, mede dankzij de grote voorraad van Hans van Driel en de Kemp Groep.

Met 15,9 pk is de 1,7 ton wegende Kobelco SK17SR-5 snel en wendbaar. De bediening is uiterst soepel en met de verstelbare onderwagen (990-1320 mm)  staat de Kobelco altijd stabiel. Door de extra cilinderbescherming van verenstaal en de massieve “body” van de machine, is de Kobelco SK17SR-5 maximaal beschermt voor sloop- en renovatiewerkzaamheden. De kans op schades aan de machine is hierdoor vele malen kleiner. 

De geleverde Kobelco SK17SR-5 voor Haerst is voorzien van een hydraulische snelwissel, extra functie, radio en extra werkverlichting. Tevens koos Haerst Grondverzet & Grondbewerking voor de langere lepelsteel.

Haerst grondverzet & grondbewerking is een bedrijf uit Zwolle dat zich bezig houdt met grondverzet op het agrarische vlak. Meer info: www.grondverzethaerst.nl  

Gepubliceerd op 02-10-2017 om 15:12

Share |

Meer informatie over de Kobelco SK17SR-5?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep