Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Kobelco SK35SR-6 - Strien

Nieuwe Kobelco SK35SR-6 voor Kees van Strien

Kees van Strien B.V. Groen, Grond en Infra uit Raamsdonksveer heeft onlangs een nieuwe Kobelco SK35SR-6 minigraafmachine in gebruik genomen.

De nieuwe Kobelco SK35SR-6 biedt praktische, prestatieverhogende functies. De nieuwe energiebesparingsmodus bespaart nog meer brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De cabine is standaard voorzien van airconditioning en biedt veel ruimte en onbelemmerd zicht, wat het comfort en de veiligheid van de machinist vergroot.

De Kobelco SK35SR-6 voor van Strien is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel, extra werkverlichting, extra functie en is volledig in de bedrijfskleuren gespoten.

Over Kees van Strien B.V. uit Raamsdonksveer

Kees van Strien B.V. Groen, Grond en Infra is een familiebedrijf met een geschiedenis die meer dan 65 jaar teruggaat. Zij voeren zowel groot- als kleinschalige grondwerken uit, in opdracht van bedrijven, overheden en particulieren. Daarnaast verrichten we diverse werkzaamheden met betrekking tot bestratingen, riolering, cultuurtechniek, sloopwerken en gladheidsbestreiding.

Gepubliceerd op 02-10-2017 om 15:09

Share |

Meer informatie over de Kobelco SK35SR-6?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep