Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Atlas 160W blue - Buysse

Atlas 160W blue voor Buysse

Buysse Hans bvba uit Evergem (B) heeft een nieuwe Atlas 160W in gebruik genomen. Na een geslaagde demo op het testterrein van Kemp | Hamme was de keuze door Hans Buysse snel gemaakt.

De nieuwe Deutz TCD 6.1 motor heeft een vermogen van 105 KW/143 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1800 omw.min) een aanzienlijk lager brandstofverbruik. De circa 17 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. 

Deze sterke maar compacte Atlas 160W is uitermate geschikt voor het plaatsen van onder andere betonnen regenputten tot 10.000 liter. De nieuwe 160W voor Buysse is zeer compleet uitgerust met onder andere banden tegen elkaar, Trexcavator en bijpassende spatborden, hydraulische wissel, LED werkverlichting, dieseltankpomp, centrale automatische smering en extra hijsoog.

Over Buysse Hans bvba 

Buysse Hans bvba uit Evergem (B) verricht grondwerken en afbraakwerken van particulier tot industrieel project. Ook de verhuur van grondverzetmachines met machinist behoren tot de werkzaamheden. De doelstelling van Buysse is het dagelijks vergroten en uitbouwen van ervaring en kennis om een zo hoog mogelijke kwaliteit en veelzijdigheid te kunnen bieden. Kijk op www.buyssehansbvba.be voor meer informatie.

Gepubliceerd op 02-10-2017 om 13:45

Share |

Meer informatie over de Atlas 160W?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep