Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
KOBELCO SK350 - BERG

KOBELCO SK350lc-10 voor BERG Sloopwerken


BERG is gespecialiseerd in sloopwerken en verhuurt afvalcontainers, rijplaten, draglineschotten en bouwhekken. BERG heeft onlangs voor de sloopwerken een Kobelco SK350lc-10 rupsgraafmachine in gebruik genomen.

Machinist Joost van den Berg zegt over de Kobelco SK350LC-10 het volgende; “De Kobelco voldoet aan alle verwachtingen. In de cabine is het stil, de machine werkt feilloos en het verbruik is prima. Bij deze werkzaamheden zit dat op ongeveer 15 liter per uur.”

Deze circa 36 ton wegende Kobelco rupsgraafmachine voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende mogelijkheden. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is deze Kobelco SK350lc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Over BERG
U kunt bij BERG terecht voor het slopen van een kasfundering, schuur, watersilo of bijvoorbeeld een woning: BERG heeft er ervaring mee en de middelen voor. Met maximale inzet van vakkundige mensen en modern materieel, kost het slopen van uw project niet meer tijd dan strikt noodzakelijk is. Verder draagt BERG logischerwijs zorg voor optimaal hergebruik en recycling van het vrijkomende materiaal. Kijk op www.ruimtescheppen.nl voor meer informatie.

Gepubliceerd op 10-05-2017 om 15:27

Share |

Meer informatie over de Kobelco SK350lc-10?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep